Kombinimi i rezistencave ohmike, bobinave dhe kondensatorėve

 
Java runtime environment not installed or deactivated!
 

 
Fizika
Aplete Fizike

URL: http://www.walter-fendt.de/ph14al/combrlc_al.htm
Walter Fendt, 19 mars 2004
Versioni nė shqip: Arten Shuqja, 9 qershor 2006

Ndryshimi i fundit: 13 korrik 2007